HP TouchSmart 600

Wednesday, April 28, 2010


Sambil ak jalan-jalan kat alam maya ini tiba-tiba aku ternmpak iklan Hp lam blog ak heheheheh... Lalu aku pun klik iklan ak itu untuk melihat Pc Destop ini... Fuhh....dunia sekarang cukup maju dengan teknologi, HP telah mengeluarkan 1 model baru iaitu HP TOUCHSMART 600... Waahhh..touch skrin 2 hehehehe... bg aku destop ini ckup power dengan teknologi, dulu handphone je touch skrin tp hari ni destop pun da kuar touch skrin... Rupanya rancangan tv beyond 2000 itu dulu sudah tahu teknologi zaman skrg, pernah ak tengok rancangan tentang destop touch skrin ni....ak ingat mustahil, tp inilah kenyataan yg hakiki... Ok, destop ini mempunyai remote control,touch skrin,23inchi skrin,HP touchsmart 3.0 untuk kita memudahkan sentuhan di skrin dan banyak lagi yang menarik...... Aku pun xtahu nk cita banyak, klu nak tahu lebih lanjut tentang kecanggihan Destop HP clik kat HP TouchSmart 600 . Apa-apa pun 1 hr nanti ak akan dapatkan juga sebijik..huhu.. Kita patut bersyukur kerana negara kita cukup lengkap dengan teknolgi-teknologi termaju dikalangan negara-negara asia...dan ak harap boleh beli dengan duit Nuffnang kot..hehehehhehe

1 comments:

muiz said...

fuhhh.......rase cam nak beli satu yg mcam nie....

Related Posts with Thumbnails
 
 
 
 
Copyright © Pelam Muda